436 gösterim
****(Üst Düzey Uzman) (37.7k puan)
Alım ile ilgili YouTube'da bazı kanallar var diyor.Bazıları yok diyor bakın bekleyen onlarca dostumuz, abimiz ,kardeşimiz var alımları eğer bilgisi olan varsa bu post altına yani bilgisi sağlam kaynaksa yazsın.

4 Cevap

1 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (20.9k puan)

onlar prim yapmak için atıyor.Bu iş ile ilgilenenler arzu erdemin dediğine göre gne bütün şartlar aynı olacak yaş 32 olcak deniliyor.Ama resmi acıklama olmadığı için kimse bişey diyemiyor 

****(Üst Düzey Uzman) (37.7k puan)
Dostum hani adam çıkmış diyor vay efendim olcak hazırlanın egm personeliyim Ankara'da bilmem ne hayır alımı sanki kendi yapacak gibi konuştu dedim bu ne diyor ne değildir uzaktım bu ara forumdan o yüzden bilgimde yoktu sizlere sorayım dedim.
***(Çok Bilgili) (20.9k puan)

ben bu sitede görmedim de alımlar uzadığı için atıp tutan çok oluyor 

****(Üst Düzey Uzman) (57.7k puan)
Hiçbir youtube videosuna bakarak kafanda fikir oluşturma.Zaten izlediğin o videoların hepsinde "bunlar sadece tahmindir" deniyor değil mi.

İsterse Amir olsun yine de bir polise alımlar ile ilgili bilgi verilmez.

Ama gönlünü de ferah tut.Olacak inşallah.Sabır.
****(Üst Düzey Uzman) (37.7k puan)
İnşallah dostum gerçekten gönülden isteyen herkese nasip olsun
1 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (14.3k puan)
Kardesim bilgim çok çok saglam kaynak duydugumuza gore mayis gibi alim olur dediler. Gercekten saglam ama tabi yinede kesin bisi diyemeyiz benim tahminimde en gec temmuza kadar aciklanir bu son 3 ay icinde aciklanir.
1 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (124k puan)
Eğer şartlar kpss şartsız en az lise mezunu olur yaş 32'ye çıkarılırsa 400 binin üzerinde başvuru geleceğini tahmin ediyorum.Buda şuan jandarma alımlarında olduğu gibi yaşı küçük olanların daha avantajlı olacağı anlamına gelir.99 doğumlular yüksek ihtimal çağrılır.Pöh'de pomem kapsamıda yapıldığı için "çağrılacak aday sayısı alımın 7 ya da 8 katı" şeklinde olacaktır.
1 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (46.6k puan)
Ne kesin alım olcak diyene inanın, ne de olmayacak diyene. Bu konu şuan büyük bir muamma ve kimse birşey bilmiyor tahmin yürütüyorlar sende sadece fikir almış olursun yani hep birlikte bekleyip göreceğiz.

25.9k soru

45.5k cevap

33.6k yorum

24.6k üye

Kategoriler

305 Çevrimiçi
0 Üye ve 305 Ziyaretçi

İlgili sorular

2 cevap 505 gösterim
12 Kasım 2018 Greywolf *(Yeni) (1.7k puan) sordu
1 cevap 498 gösterim
1 cevap 230 gösterim
31 Temmuz 2018 PÖH kategorisinde Serkan_pöh (800 puan) sordu
1 cevap 312 gösterim
14 Haziran 2018 PÖH kategorisinde Masal **(Yardımsever) (3.9k puan) sordu
3 cevap 681 gösterim
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...