1.0k gösterim
Pomem kategorisinde (200 puan)
3. kez girmiş oldugum Pomem sınavında elendim. Sayıyı yanlıs okumuşum sende renk korlugu var dedi bızım ıcın yetersizsin dediler ama 3 kez gırdıgımı bir önceki girdiğimde de yine aynı yerde aynı kuruldan gectıgımı soyledım fark etmemişiz dediler ve cıktım ayrıldım. Devlet hastanesinden saglık kurulundan renk körlüğü olmadıgına dair rapor aldım ve muayene oldum yok sende dediler . Ben şimdi nasıl bir yol izlemeliyim yada ne yapmalıyım ? Tesekkur ederim.

3 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (171k puan)
Artık elenmeniz gerçeklemiş. Malesef birşey yapmazsınız ama diğer ki alımlarda tekrar başvurabilir ve belgenizide yanınızda götürürseniz hiç bir sorun olmaz. Zaten sayıları bazen insan karıştırabilir. Burada böyle bir durumla karşılamanız üzücü olmuş . Aslında oradaki doktorların yapmış olduğu bir ayıp. Umarım her sey gönlünüze olur.
Tesekkür ederim.Bunu yapan doktorda değil ordaki komser bunu nasıl anlıyorda eliyor işte 3. gırısım dememe ragmen yok yetersiz dedi. Mahkeme yoluna basvursam birşey cıkmaz mı ?
*****(Profesör) (171k puan)
Çıkar mahkemeye verirseniz. Kazanırsınız ama okulu değil, tazminat kazanırsınız. oda Namuslu Bir hakime denk gelirse . Namussuza denk gelirse yine sıkıntı.

Yani sizi manen ve maddem yıpranmaya uğrattığı için O Allahsız Komiser. Böyleleri komiser oluyor ya Çok kızıyorum. Dilerim Allahtan size bu kumpası kuran komiser bu hayatta da ahirette de gün yüzü görmez. Çünkü çok büyük bir ahlaksızlık bu . Ben sizin yerinizde olsam dava açar hakkımı arardım . Doktor olmayan biri doktor gibi karar vermesi de suç zaten . oda ayrı bir durum..
0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (12.4k puan)
Kardeş elenip duruyorsan daha körün amı zorladıgı gibi sürekli deneyip milletin hakkını yemeyin anladın mı ? Ekmeğini başka sektörde kovala birazda
*****(Profesör) (171k puan)
Yazılanı iyi oku. Burada adam 3 kez girdim bir şey olmadı. En son denediğimde ise sayıyı renk körü olmama rağmen yanlış okudum diyor bu gayet normal bir durum bazen çok karmaşık olduğu için renk körü olmayanlarda yanlış okuyabiliyor. Ve rıskı Allah verir senin nasibin de yoksa 1000 kişiilk alımda 100 kişi başvursa sen yine kazanamazsın bunu unutma ve arkadaşımız kanunsuz bir iş yapmıyor ister 3 ister 100 kez dener bu seni ilgilendirmez. Üslubunu düzelt küfürlü yazı da yazma . Burası  babanızın çiftliği değil. ADMİN  o yazdığınız yazıyı değerlendirmeye alıcaktır emin  olun...........
*(Yeni) (2.0k puan)
ADAM HAKSIZ YERE ELENMIS NE DEMEK ZORLAMA+_

BU ARADA  INSALLAH SENIN GIBI TERBIYESIZ INSANLARA NASIP OLMAZ BU SEREFLI MESLEK
Tesekkür ederim böylelerini görmezden geleceksin
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*(Yeni) (2.0k puan)
BU TARZ OLAYLARDA DAVA ACIP GERI OKULA DONEBILIYORSUNUZ DIYE DUYMUSTUM
Saglıktan elendiğim icin bir dahaki döneme diyolarda askerlık geldi zaten pek bırseyde kalmıyor elimde zaten hakkımızı yediler, elımızdekı ile kaldık. Tesekkür ederim
*****(Profesör) (171k puan)
arkadaş okulu kazanmamış ön sağlıkta elenmiş. Mesele bu onun için bir daha ki döneme gidecek

25.9k soru

45.5k cevap

33.6k yorum

24.6k üye

Kategoriler

323 Çevrimiçi
0 Üye ve 323 Ziyaretçi

İlgili sorular

2 cevap 298 gösterim
3 cevap 267 gösterim
15 Temmuz 2018 Polis808080 *(Yeni) (1.7k puan) sordu
2 cevap 202 gösterim
3 cevap 221 gösterim
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...