678 gösterim
Paem kategorisinde (200 puan)
Merhabalar

2020'de Paem kapatılacak diye şeyler duydum ben komiser yardımcısı olup zaman içinde kendimi geliştirmek istiyorum en kısa zamanda lakin Paem bittikten sonraya denk düşüyor yükseklisans bitimim Mecburen Pomem okumam gerekicek sanırım onda da komiser yardımcısı olmak için uzun bir süre iş tecrüben olması gerekiyor galiba pek bir bilgim yok beni aydınlatacak birisi var mı sorularım kısa olarak şu Paem kesin kalkacak ve sivilden alım şansı olmayacak mı  ve alternatif olarak nasıl sürekli yükselebilen bir polis memuru olabilirim ? Süresi ne kadardır

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (163k puan)
PAEM dışardan alım kesin kalkacak diyemeyiz ama alımlar başladığında 2020 ye kadar devam edileceği söylendi. POMEM mezunu olarakta meslekte bekleme sürelerini tamamladıktan sınavlara girerek emniyet müdürlüğüne kadar yükselebilirsiniz. Rütbe bekleme sürelerini internetten yazıp bulabilirsiniz. Bu arada PAEM için lisans mezunu olmanız yeterli kpss den en az 70 puan almış olma şartıyla.

25.9k soru

45.5k cevap

33.6k yorum

24.6k üye

Kategoriler

323 Çevrimiçi
0 Üye ve 323 Ziyaretçi

İlgili sorular

3 cevap 1.4k gösterim
1 cevap 21.7k gösterim
1 cevap 5.2k gösterim
2 cevap 1.2k gösterim
1 cevap 1.0k gösterim
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...