304 gösterim
PÖH kategorisinde ****(Üst Düzey Uzman) (57.7k puan)
Arkadaşlar öncelikle kimseyi boş yere umutlandırmak,heycanlandırmak vs. istemiyorum.Size sadece öğrendiğim bir bilgiyi söyleyecek ve bu dogrultuda nasıl bir çıkarım yapmalıyız onu tartışacağız;

Bu bilgiyi hem bir Özel Harekatçı abimden hemde babsı polis olan başka bir abiden duydum.Kesinlikle biliyorum ki onun bunun sözleriye bir yere varmak yanlıştır,kaldı ki bu tür bilgileri Amirler,müdürler vb. bile bilemez ! Ancak ben,bu işin içinde olan iki farklı yerden aynı bilgiyi alınca sizlerle paylaşmak istedim....Zaten buda öyle,gündem yaratacak,insanları soru işaretleriyle dolduracak bir bilgi değil.Gayet basit ve net bir bilgi;

O bilgide şudur;

Bâzi Özel Harekat Polislerini ( Abinin söyledigine göre 25-30 yaş üzeri olanları ),başka ŞUBELERE kaydırarak,ÖZEL HAREKAT içinde bir yer açtıklarını söyledi.

Bilgi bundan ibaret ! Bunu iki farklı yerden duyunca,çıkarımlar yapmaya,kendimce de en mantıklı gördüğümde,az da olsa dışarıdan bir alım yapılacağı oldu.Belkide benim beklentim öyle oldugu içindir bilmiyorum :)

Sizler ne düşünüyorsunuz ?

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*(Yeni) (2.2k puan)
Ben dün pöh parkur sınavına girdim benim tekrar bi şansım olur mu?Çağırılır mıyım?
****(Üst Düzey Uzman) (57.7k puan)
Yani bahsettiğim gibi bir alım olursa,bunun bir kısmı bayan kontenjı olurmu olmazmı bilemiyorum.Çünkü daha yeni bir bayan PÖH alımı yapıldı.Ama hiç belli olmaz.Eğer bayan da alırlarsa,tabiki tekrar deneyebilirsiniz.Daha önce başvurmuş ve elenmiş olmanız kesinlikle bir engel veya dezavantaj teşkil etmez.Hatta bunu "Tecrübe" olarak değerlendirebilirsin.
*(Yeni) (2.2k puan)
Anladım teşekkür ederim

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

147 Çevrimiçi
2 Üye ve 145 Ziyaretçi

İlgili sorular

0 cevap 120 gösterim
1 cevap 212 gösterim
1 cevap 118 gösterim
18 Şubat 2017 PÖH kategorisinde Umut Yurtseven (200 puan) sordu
1 cevap 233 gösterim
13 Temmuz 2018 Polislik kategorisinde Deniz28 ***(Çok Bilgili) (11.9k puan) sordu
3 cevap 233 gösterim
1 Ekim 2017 ysra **(Yardımsever) (4.5k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...