Post yazdığın kutunun...">
319 gösterim
Polislik kategorisinde (205 puan)
Henüz yaşım 18 2 senelik jilet izlerim var ergenlik hatası ailevi problemler vardı yaptım bunun ne olduğunu biliyorum. Lazer tedavisi VS varmış onlarla bu izleri geçirebilir miyim polis olabilir miyim? Hayatımı etkileyen yada çevreye zarar veren bir rahatsızlığım yok. Bu izlere bakınca da çok utanıyorum. Fotoğraf çektim ama nereye atabilirim gösterebilirim?

2 Cevap

1 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (14.6k puan)

Post yazdığın kutunun sağ üst kısmında resim çerçevesi var oradan fotoğraf ekleyebilirsin. Jilet bildiğin gibi direk elenme sebebi estetik cerrahlar bunun için lazer tedavisi yapıyor ama tam olarak iyileşme sağlanır mı ne olur ne kadar olur bunu bu konuda uzman bir doktora sormadan net bir şey öğrenme şansın yoktur

(205 puan)
Çerçeveyi bulamadim siteyi yeni keşfettim ve çok yavaş bir şey yapamıyorum iki saat yüklenmiyor ilerlemiyor
****(Üst Düzey Uzman) (90.0k puan)
Hızlı resim sayfasına yükleyip linki kopyalayıp yorum yerine yapıştırın gönderin. Ve jilet,faça izi sorun oluyor.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
Post yazdığın kutunun sağ üst kısmında resim çerçevesi var oradan fotoğraf ekleyebilirsin. Jilet bildiğin gibi direk elenme sebebi estetik cerrahlar bunun için lazer tedavisi yapıyor ama tam olarak iyileşme sağlanır mı ne olur ne kadar olur bunu bu konuda uzman bir doktora sormadan net bir şey öğrenme şansın yoktur.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

116 Çevrimiçi
0 Üye ve 116 Ziyaretçi
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...