5.8k gösterim
Polislik kategorisinde (200 puan)
Kıyafet yönetmeliğinde bayan polislerde uzun saçın yani omuz hizasından aşağı olan saçların toplu olması şeklinde bir ifade yer alıyor ancak çevrede gördüğüm bazı polislerin saçı baya uzun olmasına rağmen ya tamamen açık yada yarı açık şekilde bırakılıyor. Sorum şu; bu şekilde bir ifade yer almasına rağmen uzun saçı açık bırakırsak bir sorun olur mu yoksa kimse buna dikkat etmiyor mu?

2 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*(Yeni) (1.1k puan)
Mülakatta gerektiği gibi olmalısın bence, inşallah olur ve mesleğe başlarsan hemcinslerin ne yapıyorsa onu yapmalısın.
(200 puan)
Mülakatta topladım zaten ben göreve başlandığımız zaman her zaman toplamak mı gerekiyor onu merak ediyorum. yani açık bırakanlarda var yada yarı toplu olarak bir sorun olur mu acaba ?
*(Yeni) (1.1k puan)
Şimdi fotoğraflara baktım, şöyle bir kanıya ulaştım genel olarak saçları omuza kadar kadar olanların saçı açık bağlı değil, ama omuzdan aşağı uzunsa toplanmış gibi. Umarım yardımcı olmuşumdur.
(200 puan)
Teşekkür ederim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (133k puan)
Saçın toplu olma kuralı okulda geçerli. Mesela Samsun pmyo'da saçın kulak hizasında kesimi kuralken, İstanbul asm pmyo da saç kesimi zorunluluğu yok saçı toplatıyorlar.

Mesleğe geçildiği zaman çok karışılmıyor diye biliyorum, topla diye kural yok
(200 puan)
Bende iş hayatına geçildiğinde bazı kişilerin uzun olsada toplamadığını gördüğüm için toplanmadığında sorun olup olmadığını merak etmiştim . Cevabınız için teşekkürler.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

175 Çevrimiçi
0 Üye ve 175 Ziyaretçi

İlgili sorular

2 cevap 481 gösterim
2 Haziran 2018 Pmyo kategorisinde fatma tk (200 puan) sordu
1 cevap 171 gösterim
1 cevap 182 gösterim
2 Ağustos 2018 Polislik kategorisinde accomplish (300 puan) sordu
2 cevap 262 gösterim
2 Eylül 2019 Polislik kategorisinde İnşçevikuvvetkomseri ***(Çok Bilgili) (23.7k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...