292 gösterim
Pmyo kategorisinde *(Yeni) (2.1k puan)
Sizce umutsuz vaka mıyım?
*****://i.hizliresim.com/GDDg76.png

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (11.9k puan)
Gercekci olursak Imkansiza yakin cok cok zor , yalniz netleriniz aslinda baya guzelmis pmyo icin tabi, ama matematik neden hic yapmadiniz merak ettim ,matematik  ve fen sizi yakmis aslinda , seneye bence matematik ve fen calissaniz olur bu is
*(Yeni) (2.1k puan)
Matematik yapacaktım fakat tyt sınavında vakit yetmedi.Tam başlayacaktım ki süre doldu. Sistem değişmeseydi daha yüksek puan garanti alırdım.
***(Çok Bilgili) (11.9k puan)
Benimde surem yetmedi, matematikten sadece 3 tane yapabildim.. aynen bende buna sinir oluyorum iste bu sene calismistim sistem bizi yakti ayrica ygs nin iyi yani puan turleriydi 6 tane puan turu vardi dediginiz gibi degismesw ygs sozelden baraji gecmisstiniz saniirim hayirlisi olsun napalim.. mucizeye kaldi isimiz
*(Yeni) (2.1k puan)
Tyt ham puanım 249 mu yani
*(Yeni) (2.1k puan)
Sizin ham puan kaç bu arada merak ettim
***(Çok Bilgili) (11.9k puan)
Hayir resme gore ham puaniniz 223, Eger YGS olsaydi sistem degismeseydi ygs3 puan turunden baraji gecerdiniz diyorum cunku ygsde 6 puan turu vardi, tytde ise malesef tek puan turu var.
*(Yeni) (2.1k puan)
Anladım teşekkürler, hayırlı geceler

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

113 Çevrimiçi
0 Üye ve 113 Ziyaretçi
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...