446 gösterim
PÖH kategorisinde (200 puan)
Merhabalar bir kaç sorum olacak; 6 yaşından beri babamdan dolayı büyük travma geçirdim küçükken ve vitiligo çıktı hızla yayıldığı için durduramadık. Ve benim vitiligom diğer insanlar gibi benek benek oval değil benim vitiligom heryerim bembeyaz suratım beyaz kolum elim bacaklarım bembeyaz fakat bazı yerler de kendi tenimden bir kaç leke kaldı boynumun ense hizasın da fakat saçımı topladığım da bile zorla görülüyor,kolum da da oval şekil de iki tane kendi tenimden mevcut fakat yazlık üniforma giydiğim de kapanıcak yer de lekelerim. Suratım da Allaha şükür kendi tenim yok bembeyaz,ellerim bacaklarım sadece göbek göğüs ve sırtta belli olacak kadar lekem var. Sorum şu Allah için yardımcı olun kesin bir net karar yok Ön sağlıkta elenir miyim? O kadar silah eğitimleri gördüm yakin dövüş eğitimleri gördüm, yks puanını aştım. Astımımı yendim pöhlüğüm için. Tabi ki bunların hepsi feda olsun Vatanıma ama Allah tan gelen bir hastalık için beni elemeleri cidden beni çok üzer. Yardımcı olursanız çok sevinirim hepinize kolay gelsin Allah yar ve YARDIMCINIZ olsun.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (34.0k puan)
Link belki yardımcı olabilir
 
*****://www.pmyo.net/2203/vitiligo-engelmi-polisliğe-boyunda-vitiligo-varda
(200 puan)
%50 %50 cevap buluyorum her zaman,kimisi direk elenirsin diyor kimisi insafiyete kalmış diyor. Kesin olan şey ne?
****(Üst Düzey Uzman) (34.0k puan)
Eşgal belirleyici biryerinde yoksa. Hastalığın durmuş ve ilerme kat etmiyorsa. Enfeksyonel yada bulaşıcı bir durumu yoksa sıkıntı olmayacağına inanıyorum. Ancak hakikat tabiki mülakata girdiğinde belli olacak.Fakat bilmeni isterim ki PÖH emniyetin bel kemiğidir. Sağlığın orada daha kapsamlı kontrol edileceği kanatindeyim. Allah gönlüne göre versin. Herkes için hayırlısı
(200 puan)
Hastalığım bulaşıcı ve sağlığımı tetiklemiyor daha da fazla ilerleyeceğini sanmıyorum çünkü kendi tenimi epey kaybettim,İnşAllah herkesin Allah gönlüne göre verir.
Ben de cildiyede takıldım sadece göğüste vardı 2 buçuk cm sorun çıkardı cildiye, ne yaptınız acaba siz sonuç ne oldu paylaşır mısınız intibaktan geldim çare arıyorum

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

148 Çevrimiçi
0 Üye ve 148 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 350 gösterim
1 cevap 205 gösterim
27 Haziran 2018 PÖH kategorisinde Ali yasir ****(Üst Düzey Uzman) (97.3k puan) sordu
1 cevap 260 gösterim
9 Haziran 2018 PÖH kategorisinde Pöh abc (200 puan) sordu
3 cevap 1.5k gösterim
12 Ocak 2018 PÖH kategorisinde Talha Bilgi *(Yeni) (2.4k puan) sordu
2 cevap 356 gösterim
5 Haziran 2020 PÖH kategorisinde EfeKaan27 **(Yardımsever) (7.9k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...