869 gösterim
Paem kategorisinde (900 puan)
Arkadaşlar merhaba . Bu dövme hakkında açıklama yapıldı ancak yeni kıyafet olayı bi çok şeyi değiştirdi . Benim kolumda omuzdan başlayan ve dirse 7-8cm kala bi dövme var . Yani dirseğimi. 7-8cm üstünde . Ancak polo yakalı tişörtten tişörte değişen bi şekilde görünüyor . Ve bu yeni kıyafetleri giyenlerde gördüğümde ki durum ise kimisininki tişörtü dirseğe kadar geliyor kimisininki ise tam dirsek ve omuz arasında kalıyor . Yasa değiştikten sonra bilgi sahibi olan duyan tanık olan varsa veya bu konuda düşüncesi olan varsa cevaplarsa sevinirim . İyi bayramlar ..

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (171k puan)
kardeşim mesele o ya da bu değil. Normal bir dar kesim tişört giyeceksin çünkü polislerin kıyafetleri hep sportif. Yani çuval gibi bir kıyafet ben yeni dönemlerde görmedim ki zaten dövmeyi kapatma maksatlı giydiğin bol tişört bir işe yaramaz. Şimdi normal bir mağzadan aldığın polo yaka tişort örnek ''M '' beden olsun kilonu ve yaşını bilmiyoruz. Giydiğin zamanan dövmen belli oluyorsa sıkıntı  olma ihtimali yüksektir. Kabul görmeyebilir. Ama yinede şunu da hatırlatıyım artık kolaylıkla sildirebiliyorsun. İz bile kalmıyor artık teknoloji gelişti . Yani seninki aşılamaz bir problem değil. sildirip girebilirsin.
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim . Evet şuan lazerle sildirme işlemine gidiyorum ama ortalama 6seans var paem mülakatı tarihine düşüncelerime göre . Ama dediğim olay tişörtler fark ediyor o benim şansıma tabi ki ama yani onada bakmadan omuz bilek arası dövmesi olanlar girmesin diye anons edilmiş 22.pomem de ne kadar doğrı yanlıs bilmiyorum buradaki sorularda okudum . O yüzden ister istemez soruyor insan .
*****(Profesör) (171k puan)
Kardeşim şimdi olayı ben sana anlatıyım . Sonra ne demek istediğimi anlarsın. Şimdi oradaki komisyon çok önemli senin sırtında bile olsa oradaki komisyon dese ki dövmen var olmaz. Sen itiraz etsen bile adam seni komisyon üyesi olduğu için  oradan dışarıya çıkartır ki sen en fazla ne yapabilirsin bağırırsın çağırırsın bu sefer adam sen nasıl konuşuyorsun deyip yine çıkarabilir. Bazı komisyon üyeleri kanunları fazla sallamıyor . Nedeni ise  nasıl olsa seni o gün oradan gönderse senin mülakatın yanmış olacak ve sen istediğin yere git derdini anlatamazsın mahkemeye versen ki zaten mülakat aşamasında olduğun için bir şeyi de kanıtlayamazsın okulda olsan ayrı durum tabii.Yani dövmeli birine bazı amirler  olumsuz gözle bakabiliyor. Şahsen ben komiser olsam . Ki ileri görüşlü biri için pek bir şey ifade etmeye bilir . Yani sakıncası olmayan bir dövme şahsen benim için sorun olmaz ben mağdur etmem . Ama herkes benim gibi düşünmeyebilir. Yani siz dövmeyi sildirin gerisine karışmayın . Ama derseniz ki benim dövme silme işlemim mülakata kadar yetişmez yine dert etmeyin. Yani 2 seçenek var ya öyle gideceksiniz kısmetinizi deneyceksiniz veya olumsuz olur ise şayet 2019 yılındaki paem'e sildirip yine girebilirsiniz.   Hayırlısı diyelim dilerim gönlünüze olur... Herkesin belli başlı bir eksiği var ama bu eksiklikle sorun olacak amma sorun olmayacak bunu zaman gösterir..

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

222 Çevrimiçi
0 Üye ve 222 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 508 gösterim
20 Mayıs 2018 Paem kategorisinde atmaca1 (400 puan) sordu
4 cevap 423 gösterim
16 Mayıs 2018 Paem kategorisinde tefo12 (200 puan) sordu
0 cevap 84 gösterim
6 Mart 2021 Polislik kategorisinde Fahrettin *(Yeni) (2.4k puan) sordu
1 cevap 1.0k gösterim
29 Ocak 2021 Pomem kategorisinde Utkutku (300 puan) sordu
1 cevap 219 gösterim
11 Ekim 2020 Polislik kategorisinde Yunus Emre atabay (200 puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...