1.2k gösterim
Polislik kategorisinde *(Yeni) (2.0k puan)
Öncelikle selamün aleyküm

benim küçükken kalbimde üfleme vardı çok şükür çoktan geçti uzun zaman oldu . Fakat geçmişte yaşanılan hastalıklar polis olmama sıkıntı çıkarır mı ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Allah'a emanet olun

4 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (150k puan)
 
En İyi Cevap
Şu an polis okulu öğrencisi olarak şunu belirteyim ; okulu kazanmanız halinde sizi detaylı sağlık kontrolüne götürüyorlar. Geçmişte inceleme yapılması daha çok yakın zamanda kullanılan anti deprasan kullanımı gibi şeylere bakılıyor. Bunun dışında 13-14 tane bölüme ayrı ayrı gidip kontrolünüzü yaptırıyorsunuz. Mevcut durumunuz değerlendiriliyor. Bir olumsuzluk yaşamanız halinde eğer çözülebilecek bir şey ise okullar ellerinden gelen yardımı yapıyor zaten. Mesela kan değerlerinde sıkıntı yaşayan bir çok kişi vardı okulda. Kan değerleri düzelene kadar bir kaç defa hastaneye gidip geldiler. Sizinki de geçmişte olmuş bitmiş düzelmiş bir rahatsızlık. sıkıntı yaşamazsınız.
*(Yeni) (1.9k puan)
abi bende hemoroid sorunu var genel sağlıkta muayene ediyorlarmı bir sorun olurmu cevaplarsan çok sevinirim
*****(Profesör) (150k puan)
Genel sağlıkta hemoroid kontrol edilmiyor ancak var olması sıkıntı yaşamana sebep olabilir. Eğer mümkünse tedavisini ol değil ise ameliyatını ol ve kurtul derim.
****(Üst Düzey Uzman) (25.2k puan)
Selamun aleyküm abi.Kısmetse bende pmyo kazanmak istiyorum.Ama bende 2 yil once bagirsaklarda kanama yuzunden hastaneye gittim kolonoskopi yapildi(makattan kamera ile izliyorlar) ve ulseratif kolit teshisi konuldu.Bu hastalik hic gecmeyen bi hastalik ve sadece kolonoskopiyle belli oluyor.Ama ben 6 ay yurt disindan doktorla tedavi oldum ve bende o hastaligin olmadigi amip oldugu soylendi ve tamamen kurtuldum.Ama ben okulu kazanirsam gecmiste o hastaligi gorurlerse elerler mi? Yani burdaki devlet hastanesi yanlis tani koydu.
*(Yeni) (1.9k puan)
çok sağ ol abi cevabın için
*****(Profesör) (150k puan)
Rica ederim kardeşim.
*****(Profesör) (150k puan)
Kardeşim kronik rahatsızlıklar problem olabiliyor. Ancak mevcut hastalık rahatsızlık vermiyorsa problem olmaz.  Sağlık kontrolü aşamasında da bakılmıyor. Ancak ultrason ile görülebilir durumda ise sıkıntı olabilir.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (12.1k puan)
Durdurulmuş hastalıklar sorun teşkil etmez. İntibakta detay muayenede geçmişteki hastalığına değil, o anki sağlık durumuna bakılacaktır.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (14.5k puan)
Hayır olmaz tam iyileşmişse
*(Yeni) (2.0k puan)
Cevabın için teşekkürler
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (171k puan)
Senin durumda sıkıntı olmaz . Yani anlık durumuna bakarlar. Ve sıkıntın yoksa sorun olmaz . Merak etme , Tabii bazı durumlarda af yok menisküs ameliyatı gibi sanırsam tedavide olsan da kabul olmuyor. Ama seninki kendiliğinden geçmiş gitmiş kim nerden bilecek ne olduğunu ;)
*(Yeni) (2.0k puan)
Cevabın için teşekkürler
abi ben 5 yıl önce menisküs ve ön çapraz bağ ameliyatı oldum. okuldaki sağlık raporunda farketmezlerse sağlam verilirse herhangi bi sıkıntı yaşar mıyım geçmişe bakarlar mı ameliyat olduğuma felan?

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

131 Çevrimiçi
0 Üye ve 131 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 544 gösterim
19 Eylül 2018 Pmyo kategorisinde Muhammet Kılıç *(Yeni) (2.0k puan) sordu
6 cevap 580 gösterim
0 cevap 246 gösterim
5 Eylül 2019 Paem kategorisinde polismann *(Yeni) (1.4k puan) sordu
2 cevap 506 gösterim
31 Ağustos 2018 Muhammed71 ****(Üst Düzey Uzman) (25.2k puan) sordu
1 cevap 134 gösterim
15 Kasım 2017 Polislik kategorisinde İsmail52 (300 puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...