536 gösterim
Pomem kategorisinde **(Yardımsever) (2.5k puan)
İyi günler arkadaşlar bazi arkadaşlarımız üniversitemi dondurup pmyo okuycam demısler bende suan üniversite 2. sınıftayım dondurup tekrar sınava girip tekrar pmyo gitmek ne kadar mantıklı bende polislik istiyorum üniversiteyi bitirip mezun olup pomeme ve pöh alımlarına girmek daha mantıklı değil mi sizcede ?

4 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (58.2k puan)
bence okulunuzu dondurmaya gerek yok okurkende üniversite sınavına girip pmyo seçimlerine katılabilirsiniz kazanırsanız okulu dondurursunuz onun haricinde okulu bitirip pomeme başvurmanız daha mantıklı bence  hem alım fazla hemde 4-6 ayda mezun oluyorsunuz.
**(Yardımsever) (2.5k puan)
En iyisi dediğiniz gibi üniversiteyi bitirip paem pomem veya pöhe denemek yorumunuz için teşekkürler.
****(Üst Düzey Uzman) (58.2k puan)
rica ederim,başarılar.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
**(Yardımsever) (6.1k puan)
Eğer komiser yardımcısı olmaya çalışmıyacaksan TYT'ye girip 2 sene pmyo okulunda okursan direk polis memuru olursun ama eğer komiser yardımcısı olmak istiyorum diyorsan üniversiteyi bitirip pomeme girip ordan mezun olduktan sonra komiser yardımcılığını denersin.

Ama eğer ben hem pmyo okumak istiyorum hemde komiser yardımcısı olmak istiyorum dersen pmyo' nu bitirdikten sonra üniversiteyi tekrar bitirmen gerekiyor.
**(Yardımsever) (2.5k puan)
teşekkür ederim.
**(Yardımsever) (6.1k puan)
Önemli değil istediğiniz şeye iki yoldan da ulaşabilirsiniz birisinde daha yavaş birsinde daha hızlı
**(Yardımsever) (2.5k puan)
bende tyt girip hemen başlamak isterim fakat hem sınav hakkında bi calısmam olmadı o yüzden artık üniversiteyi bitirmeyi bekleyip pomem ve pöhe denicem teşekkürler.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
**(Yardımsever) (5.0k puan)
Ben yazdım benim yorumumu görmüş olabilirsin.Sana şöyle söyleyeyim zaten iki sene üniversiteni bitirmek için zaman kaybedeceksin vizeleri finali stresi bütü derken iki senen bu şekilde geçecek sonra PAEM veya POMEM e gireceksin alım sayısı az olacak hadi diyelim girdin 6 ay eğitimin derken hayatının 2,5 senesi gitmiş olacak benim fikrime göre o sıkıntıya polis okulunda katlanır bir an önce o üniformayı giyerim zaten ailemin baskısı yüzünden iki sene önce yazamadığım için deliler gibi pişmanım.Ama karar senin hakkında hayırlısı olsun.
**(Yardımsever) (2.5k puan)
Evet kardeşim senden gördüm ya iki türlüde mantıklı geliyor ama şimdi bide üniversiteye geldin ettin 2 yıl geçti yani başlamışken bitirmek istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı gerçekten.
**(Yardımsever) (5.0k puan)
Aynen kardeşim hakkımızda hayırlısı olsun tercih senin hangisi uygunsa seçip inşallah bu mesleğe ulaşırsın.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (156k puan)
İki yolda kişiye göre değişir.
Ben de üniversite 2. sınıfım. POMEM düşünüyordum ama çok yanlış bölüm seçmişim. PMYO denemek istiyorum. Kazanırsam okulu donuyor mu üniversite otomatik mi ilişiği kesiyor bilgilendirebilir misiniz beni acaba?

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

155 Çevrimiçi
0 Üye ve 155 Ziyaretçi

İlgili sorular

2 cevap 3.9k gösterim
13 Haziran 2019 Pomem kategorisinde Burcu ÜNÜVAR (610 puan) sordu
1 cevap 249 gösterim
2 Ağustos 2018 Pomem kategorisinde Berk451606 (400 puan) sordu
1 cevap 265 gösterim
22 Ocak 2017 Pomem kategorisinde zzz_zzz *(Yeni) (1.7k puan) sordu
1 cevap 559 gösterim
1 Nisan 2017 Pomem kategorisinde Büşraaaa **(Yardımsever) (4.3k puan) sordu
4 cevap 545 gösterim
5 Şubat 2021 Polislik kategorisinde Sadettin ***(Çok Bilgili) (9.2k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...