292 gösterim
****(Üst Düzey Uzman) (25.2k puan)
Arkadaşlar ben ülseratif kolit hastasıyım.(Dönem dönem bağırsakta ki yaralarım kanamakta.) Bu hastalığım amip yüzünden olabileceğini,amipten kurtulursam ömür boyu bu hastalıktan kurtulacağım söylendi.Çok şükür amipten kurtuldum ve o günden beri şikayetim yok.
   Ancak bu zamana kadar "ülseratif kolit" teşhisi altında devlet hastanelerinde tedavi oldum.Bu hastalık polislikten elenme sebeplerinin en başlarında geliyor.
   Mülakattan önce ki sağlık testlerinde/taramalarında anlaşılması mümkün değil çünkü sadece kolonoskopiyle anlaşılıyor.
   Şimdi sizden çok büyük bir rica istiyorum.Lütfen bilmeyenler yorum yapmasın.Çünkü bu meslek benim için çok başka yerlerde.Benim bu hastalığı geçirdiğimi anlayıp polislikten elerler mi?
   Çok yakın bir polis arkadaşıma danıştım anlamazlar dedi ama birazda benim moralim bozulmasın gibisinden dediğini düşünüyorum.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
(Admin) (562k puan)

Doktorlar detaylı tetkik yani kolonoskopi, MR vb şeyler isteyebiliyorlar. Rahatsızlığınız geçtiyse eğer geçmişinizde yazması pek bir anlam ifade etmiyor, çünkü bulgu yok. Başarılar dilerim..

Çok teşekkür ederim.Bişey daha sormak istiyorum.Bu hastalığımı geçirip fark ettiklerinde direk eliyorlar mı? yoksa benim bi açıklama yapmamı bekliyorlar mı? Yani itiraz gibi bi hakkım var mı?
(Admin) (562k puan)

Hastalığınızın durumuna göre raporunuza eklenir yada direk orada elenirsiniz. Rapora eklenirse kurul kararı için Ankara'ya gönderilir.

Pmyo da sağlık kontrolünde kolonoskopi yaptırıyorlarmı

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

113 Çevrimiçi
0 Üye ve 113 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 186 gösterim
1 cevap 124 gösterim
5 Ağustos 2018 Polisadayıkız **(Yardımsever) (6.8k puan) sordu
1 cevap 155 gösterim
31 Ağustos 2017 Polis Adayı Genç ***(Çok Bilgili) (12.7k puan) sordu
2 cevap 187 gösterim
28 Ağustos 2017 Pmyo kategorisinde MMeerrvvee **(Yardımsever) (4.0k puan) sordu
2 cevap 171 gösterim
5 Mart 2017 Pmyo kategorisinde yaren_ak (605 puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...