221 gösterim
Polislik kategorisinde ***(Çok Bilgili) (12.7k puan)
Ben küçüklükten beri polis olmak istiyorum babam da polis allah rahmet eylesin vefat etti ailem ise benim polis olmama tamamen karşı onları nasıl ikna edebilirim 16 yaşındayım 2 yılım var daha polislik için lütfen yardımcı olur musunuz? Saygılarımla.....

2 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (83.0k puan)
Olmamanı istemelerinin nedeni var ne denilse zor.Sende bitecek olay yaşın büyüyünce daha farklı bakabilirler sana sen azimini ve isteğini göster onlara.Allah yardımcın olsun.
***(Çok Bilgili) (12.7k puan)
Sanırım geçici bir heves sanıyorlar aynen dediğin gibi azim le isteğimi gösterirsem belki fikirleri değişir inşallah Allah'ın izniyle polis olcam cevabınız için çok teşekkürler
0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (30.4k puan)
Merhaba,
Henüz senin için bunu söylemek biraz erken fakat bu hayatı sen yaşayacaksın ister polis olarak istersen garson olarak tercih sana aittir. Önünde henüz 2 sene süren var bu süre zarfında belki fikirlerini değiştirecek olaylar gelişecektir. Eğer 2 sene sonrada hala gerçekten bu mesleği yapmak istiyorsan yukarıda dediğim gibi tercih senin gider gizlice kaydını yaptırırsın olay kapanır. Ama şuda benden bi abi tavsiyesi eğer gelecekte rahat olmayı, kendine zaman ayırmayı istediğinde mesleğin buna fırsat vermeyecektir. Her daim kelle koltukta gezeceksin buna göre İyice düşünerek seçimini yap sonra keşke demeni istemem.
***(Çok Bilgili) (12.7k puan)
Ben her şeyi göze alarak istiyorum zaten mesleği bu mesleğin zorluklarını çok iyi biliyorum inşallah olurum polis

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

91 Çevrimiçi
0 Üye ve 91 Ziyaretçi

İlgili sorular

2 cevap 325 gösterim
6 Ekim 2017 Pomem kategorisinde Umay (300 puan) sordu
1 cevap 224 gösterim
23 Haziran 2017 Pmyo kategorisinde senaaustt *(Yeni) (1.7k puan) sordu
4 cevap 314 gösterim
10 Mart 2018 Polislik kategorisinde Polis Adayı Genç ***(Çok Bilgili) (12.7k puan) sordu
1 cevap 227 gösterim
28 Temmuz 2019 Polislik kategorisinde KAPALI HESAP **(Yardımsever) (7.3k puan) sordu
2 cevap 343 gösterim
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...