439 gösterim
PÖH kategorisinde *(Yeni) (2.4k puan)
Lise son sınıfım,bu sene kpss ile polis memuru olsam oradan ÖZEL HAREKAT'a geçiş yapabilirmiyim ?

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (150k puan)
Lise mezunları pmyo ya başvuru yapabilir ya da direkt olarak pöh e . Pmyo başvurusu yaparsanız okul esnasında 1. yıldan sonra pöh e geçiş için dilekçe verebilirsiniz. Ya da polis olduktan sonra yine dilekçe ile başvuru yapabilirsiniz. Gerek pöh alımı gerek pmyo okurken geçiş gerekse polis olduktan sonra pöh e geçiş ihtiyaç doğrultusundadır. Lise mezunu olarak kpss ye hazırlanmamış gerek yok pmyo tyt puanı ile alım yapacak. Pöh için alım şartları belli değil henüz  .
*(Yeni) (2.4k puan)
Abi öncelikle sana çok teşekkür ediyorum çünkü gerçekten her konuda çok iyi ve açıklayıci yorumlar yapıyorsun.Ama sorum tam olarak şu : Ben tyt de şahsen kendime güvenmiyorum ve 270 gibi bir puanı alacağımı hiç sanmıyorum.Onun için diğer bir yol olan KPSS ye yönelmiş durumdayım.Sorum işe; Kpss yi kazanırsa polis memuru olursam ( INSALLAH) memur olarak göreve başlayınca, Özel Harekat için dilekçe verebilirim degilmi ?

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

223 Çevrimiçi
0 Üye ve 223 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 1.0k gösterim
29 Eylül 2017 PÖH kategorisinde KöküneKadarTürk ****(Üst Düzey Uzman) (47.3k puan) sordu
2 cevap 1.2k gösterim
15 Kasım 2018 Polislik kategorisinde pöhanil61 *(Yeni) (2.5k puan) sordu
1 cevap 1.0k gösterim
1 cevap 1.0k gösterim
3 cevap 1.6k gösterim
23 Ekim 2017 PÖH kategorisinde Büşra Ülkü G. *(Yeni) (1.5k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...