1.3k gösterim
*(Yeni) (1.9k puan)
Iyi akşamlar. Bugün parkur çalışmasına gittim ilk istasyonu  yapamadım yani tek sıçrayıştan sonra gerisi gelmedi diğer parkurları  yapmadan geri döndüm  bebek de  durmuyordu  zaten. Çok  hayal kırıklığı  yaşadım . Ağır  grip halindeyim sesim de gitmiş durumda bunun etkisi mi bilmiyorum . Ilk olunca hep böyle mi olur yoksa yapamayacak mıyım?

3 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (47.3k puan)
Ben çalışmalarda tahtanın üstüne düşüp alnimı yarmıştım kardeşim olur öyle :) sen çalış bol bol 2.de gelir 3.de bu arada mulakat ne zaman?
*(Yeni) (1.9k puan)
Gerçekten mi :) Bilmiyorum henüz açıklanmadı ya da açıklandı da ben mi bilmiyorum ? Üzüldüm yapamayınca  korktum döndüm geri rezil olmayayım diye.  Bir de sınavda içeri alınırken toplu erkekli  kızlı mi alınıyor  içeri ?
****(Üst Düzey Uzman) (47.3k puan)
Bizde ayrı alınmıştı. Yada bana hep kadın rastladı bilmiyorum. Mulakata gelincede; merdiven basamak basamaktır, olmadı lezir oldum yok çalışırsan olur. Bir sonraki denemeye gitmeden önce evde takıldığın yere çalış. Koy iki tabure atla olmadı yeniden atla oldurana kadar artık tamammı? Yaparsın sen.
*(Yeni) (1.9k puan)
Çok teşekkür ederim. O kadar iyi geldi ki bu cevabınız. Allah razı olsun . Elimden geleni yapcm nasipse olur zaten. Bebeğim var 4 aylık  o da biraz idare eder inşaALLAHSiz polis misiniz bu arada ?
0 beğenilme 0 beğenilmeme
(Admin) (562k puan)

Umudunuzu yitirmeye gerek yok. İlk seferde zorlanmanız gayet normal. Birazcık kondisyonla halledebilirsiniz diye düşünüyorum, ayrıca grip de vücudun direncini çok düşüren bir hastalık. Onunda payı büyük yaşadığınız durumda. Kendinizi ve moralinizi iyi tutmaya bakın. Gerisi düzgün bir çalışmayla gelecektir zaten. Başarılar dilerim..

*(Yeni) (1.9k puan)
Teşekkür ederim. Bu cevapları duymak oldukça mutlu etti beni. Nasip olur da kazanırsam  çok dua edeceğim size ve az önce  konuştuğum yardımsever kardeşe  InşaALLAH  dediğiniz gibi olur.Siz de mi polissiniz?
0 beğenilme 0 beğenilmeme
**(Yardımsever) (2.5k puan)
İlk sefer de gerçekten herkes hayal kırıklığı yaşıyor. Bende yaşadım fakat mülakatta harikulade(övünmek gibi olmasın diye yazmıyorum) Size önerim bende böyle uyguladım.

çıkın koşun ilk önce ciğerleriniz açılsın, parkuru yaparken nefes darlığı yaşamayın nefeste sıkıntı olmazsa zaten uçarsın ki koşarken bacakta çalışmış oluyorsun.

sonrasında parkuru hızlı yapmak için koşu sonrası depar konusunda çalışın ve bununla birlikte parkura başlayın.

Moraliniz bozulmasın ama biraz erken koşmaya başlasaydınız umarım başlamışsınızdır. Başlamadıysanız da vakit kaybetmeyin derim.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
*(Yeni) (1.9k puan)
Ara ara koşuyorum  ama yeni başladım hafta sonları köye  gidiyoruz o zaman koşma şansım  oluyor onun dışında bebekli olduğum için kafam estiginde  çıkıp koşamiyorum. Bu gittiğim kurs da akşam saatinde ve en fazla bir saat durabilirim . InsaALLAH  hu şartlarda           Ben elimden geleni yapcm gerisi Allah'ın nasip etmesine bağlı. Cevabınız için çok teşekkür ederim.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

220 Çevrimiçi
0 Üye ve 220 Ziyaretçi

İlgili sorular

3 cevap 270 gösterim
12 Mart 2018 Pmyo kategorisinde talha123456 **(Yardımsever) (3.0k puan) sordu
2 cevap 299 gösterim
11 Mart 2018 Pmyo kategorisinde talha123456 **(Yardımsever) (3.0k puan) sordu
3 cevap 347 gösterim
2 cevap 198 gösterim
21 Eylül 2017 Pmyo kategorisinde Ali yasir ****(Üst Düzey Uzman) (97.3k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...