372 gösterim
Polislik kategorisinde (200 puan)
Polis olmak istiyorum fakat ergenlik doneminde yapmis oldugum bir cahillik sonucu intihar olayim var bu engelmidir yada karakoldaki kayitlari sildirmek mumkunmudur .

4 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (49.9k puan)
Kayıt bulunuyorsa sıkıntı olabilir ama sildirmek mümkün mü onu bilmiyorum
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*(Yeni) (2.2k puan)
Sileceklerini sanmıyorum ama yinede git mülakatlara şansını dene, anlat ergenlikten olduğunu komisyona bağlı inşallah kazanıp girersin.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
Sileceklerini sanmıyorum sen yinede git mülakatlara sorun olursa gönderirler zaten anlat durumu ergenlikten olduğunu komisyona bağlı.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (249k puan)
kesınlıle kafanı karıstırmak ıstemem ama koldakı bacaktakı jılet ızlerıde ergenlık donemınde yapılan hatalardan fakat elenme sebebı bu duruma tanık oldum . bıde ıntahar olayının nasıl oldugunada baglı bılegnı falan kestıysen ız kalmıstır onun cozumu yok malesef  ama ılac falan ıctıysen polıste kayıt bıle olsa bellı bı sureden sonra (5 yıl gıbı ) sılınmıstır dıye tahmın edıyorum ınsallah sorun yasammassın sansını dene yınede bellı olmaz bu ısler.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

123 Çevrimiçi
0 Üye ve 123 Ziyaretçi
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...