988 gösterim
Kategorisiz kategorisinde (200 puan)
Su an sirnakta gorevdeyim.ayni zamanda hukuk mezunuyum istifa edip avukatlik yapmak istiyorum. Ama, istifam avukatlik yapmaya engel olur mu

4 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (21.3k puan)
madem istifa edecektin ne diye polis oldun
@cevik kuvvet adayi kardesim sen daha meslege girmedin.o nedenle yorum yapmak icin erken.bizde aynilarini diyorduk zamaninda neden birakirlar diye .ama birakmak icin o kadar neden var ki meslee girince anlarsin.bu lafa da oldum olali sinir olmusumdur sana ne diyesim gelir ama kalpler kirilmasin diye demem.Allah seni insallah ama insallah polis yapar o zaman anlarsin  kardesim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (31.3k puan)
O seni ilgilendirmez kardeş herkes bir değil adam polislik mesleğinin kendine göre olmadığını anlamıştır yapamadığını düşünüyodur laf olsun diye konuşmayın
0 beğenilme 0 beğenilmeme
usulune göre edersen memurluk yapabiliyorsun ama bu dönemde polislikten istifa etmek  sıkıntı çıkarabilir çalışacağın yerlerde malum gündem..
0 beğenilme 0 beğenilmeme
(Admin) (888k puan)

OHAL dönemi de olsa memurluktan istifayı talep edebilirsiniz. Usulüne uygun yani istifanız kabul edildikten ya da yerinize atanan kişi gelip işe başladıktan sonra istifa edebilirsiniz. Mesleğinize başlamada bir problem olacağını sanmam.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

147 Çevrimiçi
0 Üye ve 147 Ziyaretçi

İlgili sorular

2 cevap 236 gösterim
10 Ocak 2018 PÖH kategorisinde ϜϓſϞ *****(Profesör) (117k puan) sordu
1 cevap 161 gösterim
2 cevap 292 gösterim
24 Haziran 2018 Mavibere (300 puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...