2.8k gösterim
Pmyo kategorisinde ****(Üst Düzey Uzman) (36.4k puan)
Haftaya universite kayıtları başlıyor pmyo daha aciklanmadi. Biz üniversite tercihi yapsak ve okulu da kazansak sonra pmyodan haber gelipte asil veya yedek kazandigimiz haberi gelirse ve biz pmyo yu istersek umiversite kaydını dondurabiliyormuşuz. Peki pmyo okudugumuz sırada bi sıkıntı çıktı ve pmyodan atildik ondan sonra universiteye nasıl devam edecegiz kaldığımız yerden mi devam edicez yoksa başka türlü birşey mi olacak admin ve vangelis cevaplarsa ayrıca bi mutlu olurum hepinize sevgiler...

3 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
Ben de merak ediyorum, cevaplanırsa sevinirim
0 beğenilme 0 beğenilmeme
(Admin) (888k puan)
Üniversite tercihi yapın. PMYO şansınızı zorlayın. Sonrasında şu olursa bu olursa o gerçekleşirse.... bu kadar varyasyonu düşünmeyin. Biraz işi akışına ve oluruna bırakın. Yani hayatta her ihtimal göz önüne alınıp her şeye bir önlem alınamaz, alınsa da ona hayat denmez.

Uzun bir süreci, birçok ihtimali barındıran bu serüveni bir anda her yönleriyle çözmeye çalışıp kendinizi yıpratmanızı tavsiye etmiyorum.

Sorunuza gelirsek, bu üniversite ile görüşülecek bir konu. PMYO okurken sizin kaydınızı durduracaklar mı? Silecekler mi? Devam devamsızlık vb bir sürü sorun yumağı var. Başından geçen biri varsa daha detaylı anlatabilir.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
bende merak ediyorum ‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

161 Çevrimiçi
0 Üye ve 161 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 402 gösterim
18 Mayıs 2020 Pmyo kategorisinde SelcukN. **(Yardımsever) (3.1k puan) sordu
3 cevap 553 gösterim
3 cevap 515 gösterim
19 Kasım 2018 Pmyo kategorisinde ozgerose (900 puan) sordu
6 cevap 998 gösterim
2 cevap 482 gösterim
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...