2017 Polis Tayinleri Açıklandı

15.05.2017
988
A+
A-
2017 Polis Tayinleri Açıklandı

Emniyet Müdürlüğü, binlerce kişinin beklediği 2017 polis tayini sonuçlarını açıkladı.

Şimdiden tüm tayinci polis memurlarına hayırlı olmasını diliyoruz.

Tayin sonuçları SMS ile bildirildi.

Polis memurlarının batı-doğu ve doğu-batı tayinlerinin açıklanma sürecine girilmiş bulunulmaktadır. Polis memurları 2017 tayinlerinin açıklanmasını dört gözle beklemeye başlamış durumdalar. Gerek doğudan batıya tayini çıkacak polis memurları gerekse batıdan doğuya şark görevine gelecek polisler bir an önce tayinlerinin açıklanarak yeni görev yerlerine gitmeyi beklemektedirler.

2017 Polis Tayinleri Ne Zaman Belli Olacak?
Polis tayinlerinin geçmişte açıklanma tarihlerine göz attığımız zaman gene olarak tayinlerin mayıs ve haziran aylarında açıklandığını görmekteyiz. Geçtiğimiz 4 yılın polis tayini açıklanma takvimi ise şöyledir.
2013 de 3 MAYIS
2014 de 15 MAYIS
2015 de 10 HAZİRAN
2016 da 24 HAZİRAN da açıklandığı görülmektedir. 2016 yılındaki tayinlerin 24 hazirana kadar sarkmasında polislerin şark görev sürelerinde yapılan değişikliklerin etkili olduğu bilinmektedir. bu nedenle bu sene tayinlerin o kadar sarkmayacağı düşüncesindeyiz.

Polis tayinleri asker tayinlerinden genel olarak sonra açıklanmaktadır. Asker tayinlerinin 18 mayıs 2017 de açıklanacağı söylentiler arasında olduğu için polis tayinleri de muhtemelen 18 mayıs tarihinden sonra açıklanacaktır. Son gelişmeler sonucu asker tayinler 20 mayıs gecesi açıklandı arkadaşlar. Yani burada bizim tahminimiz de mayıs ayı sonunda 26 mayıs da tayinlerin açıklanabileceği çıkmaktadır veya haziran ayı başında polis memurlarının tayinlerinin açıklanması durumu vardır.

Şimdiden tüm tayinci polis memurlarına hayırlı olmasını diliyoruz.

Polis
Merhaba. Polislik mesleğiyle ilgili tecrübelerimden yararlanarak sorularınızı cevaplıyorum. www.polisnoktasi.com platformunda içerik editörlüğü yapmaktayım.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.