2016 POMEM 1. Yedek Sonuçları Açıklandı!

24.11.2016
626
A+
A-
2016 POMEM 1. Yedek Sonuçları Açıklandı!

Geçtiğimiz pazar günü başlayan polis meslek eğitim merkezi intibak eğitimine katılmayan ve geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların yerine yedek planlamasının yapılması bekleniyordu. Polis meslek eğitim merkezi sınavlarının tamamlanmasının ardından açıklanan sınav sonuçlarında yedek durumda olan bir çok adayın merakla beklediği 1. yedek alım sonuçları polis akademisinin resmi sitesinde duyuruldu. Polis akademisinin resmi sitesinde yer alan detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

2016 POMEM 1. Yedek Sonuçları Açıklandı!
Polis akademisi polis meslek eğitim merkezi müdürlüklerine 1. yedek alımın açıklandığını duyurarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

18.Dönem POMEM 1.yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 18.Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan 425 erkek ve 21 kadın olmak üzere toplam 446 adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımızın http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Sınav sonuçlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

http://sonuclar3.pa.edu.tr/

Polis
Merhaba. Polislik mesleğiyle ilgili tecrübelerimden yararlanarak sorularınızı cevaplıyorum. www.polisnoktasi.com platformunda içerik editörlüğü yapmaktayım.
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.