342 gösterim
Pomem kategorisinde *(Yeni) (1.1k puan)
Arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz herşeyim hayatım bu sınav sonucuna bağlı evliliğim ailem anlatamıyorum herşeyim. Ne zaman açıklanır bi bilgisi olan yok mu

3 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
**(Yardımsever) (7.3k puan)
mart diyen var haftaya diyen var net bilgi veren yok referansın yoksa boşa bekleme bu net bilgi
Son aldığım bilgiye göre nisan 1 de eğitimler başlıyormuş yani mart ortası gibi açıklanacak sanırım. Çok güzel yere değinmişin kardeşim. Referans. Evet referansım yok çünkü ben istemiyorum polisliği senelerdir istiyorum kaç kere girdim spordan 90 aldım elendim 95 aldım elendim boy fizik arıyorlarsa 180 boy 80 kilo ile giriyorum yanlıl anlaşılmasın övünmüyorum demek istediğim referans adı altında benim hakkımı yiyor olabilirler ama benim hakkım yeniyor diye ben başkasının hakkını yiyemem referansım Allahtır benim. Sabırsızlanıyorum evet ama gerçekten çok ihtiyacım var dediğim gibi iş konusu aile kurma konusu hepsi bi nevi bu sonuca bağlı zor durumdayım. Allah yar ve yardımcımız olsun.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (14.8k puan)

26.dönemden bahsediyorsan bu ay bekleme

Evet araştırdım tahmini mart ilk haftası yada ikinci haftası açıklanacak sanırım. Teşekkürler
0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (90.0k puan)
Sen polis adayı değilmisin polis dediğin sabırlı olmak zorunda bekle herkes bekliyor alternatif planın varsa ona göre davran sonuç başarısız yazarsa yıkılırsın çokta kaptırma kendini.
Doğru diyosun kardeşim ama durumlarım çok karışık ve zor durumdayım. Daha öncede çok umutlandım hep hüsran oldum. Hayal olunca sabırsızlık ve heyecan oluyor ister istemez hayırlısı ile nasip olur inşallah cümlemize.
****(Üst Düzey Uzman) (90.0k puan)
Amin inşAllah. Bende bu alımda elendim sporda ama umut kaybetmedim 27. ye tekrar hazırlancam. :) daha 98'liyim polis olana kadar denicem.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

106 Çevrimiçi
0 Üye ve 106 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 161 gösterim
1 Haziran 2021 Pomem kategorisinde jokjo22 (500 puan) sordu
0 cevap 96 gösterim
24 Ocak 2021 Pomem kategorisinde Krt1623 **(Yardımsever) (3.1k puan) sordu
2 cevap 322 gösterim
0 cevap 103 gösterim
21 Temmuz 2020 Pomem kategorisinde Rabia'2 (200 puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...