373 gösterim
Pomem kategorisinde ***(Çok Bilgili) (12.3k puan)
Bekçilıgı kazanmış eğitiminde veya bekçilik görevine başlayan bir kişi
pomem sınavını kazandığında okula gidebılır mi?
Nasıl bir süreç işler?

5 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
**(Yardımsever) (7.2k puan)
Kardeşim yanlış anlamazsan merak ettim bekçiliği kazandın da pişman mı oldun pomemi düşünüyorsun
***(Çok Bilgili) (12.3k puan)
Pomem bekçilikten sonra açılması kötü oldu, yoo pişman değilim ama elimde imkan varsa değerlendirmek istiyorum
0 beğenilme 0 beğenilmeme
Niye gidemesin kardeşim boş beleş sorular sormayın sen bekçisin daha polis olamazmısın diyecekler
**(Yardımsever) (7.2k puan)
Boş konuşmadan anla önce yargılamadım adamı. Bilgin olmadan fikrin olmasın. Sadece merak ettim neden alan değiştiriyor diye. Kompleks yapmana gerek yok. Üslubuna dikkat et etmeyeceksen platformu terket
Anlamadan yorum yapma.
insan karşındakini kendinden bilirmiş o hesap oldu seninki sana laf diyen olmadı adamın mantıksız sorusuna cevap verdim git ötede oyna yavrum sen hayde
**(Yardımsever) (7.2k puan)
Yaşın kaç bilmiyorum ama  çoluk çocukla uğraşılmıyor valla billah. Ne durumlara dustuk.Allahim.O zaman yorumuna açıklık getireceksin olay kapanacak. Tanımadığın kişilere kim olursa olsun boş beleş konuşma demeyeceksin. Neyse selametle de hayde. Uzatmanin faydasi yok.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (12.3k puan)
Konu hakkında bilgisi olan varmı?
0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (12.3k puan)
.......Up.........
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*(Yeni) (1.6k puan)
Bekçilikten polislige gecis diye bir sey soz konusu degildir.Omur boyu bekci kalacaksin yada istifa edeceksin.Millet is bulamiyor bunlarda is begenmiyor.
***(Çok Bilgili) (12.3k puan)
Burak bey hangi sınava başvuracagımızı, kimse hangi memuriyetı beğenip beğenmeyecegını  başkasına danışmak zorunda değil.
Bahsettiğim konu herhangi bir geçiş değil zaten.
Önce soruyu anlamanızı tavsiye ederim.  Soruyu anlayıp bilginiz varsa paylaşın yoksa sizin değer yargılarınızı, düşüncelerinizi merak ettiğimız için değil, bilmedigımız bir konu hakkında bilgi edinmek istediğimiz için soru soruyoruz.
*(Yeni) (1.6k puan)
Bekcilik artan issiz sayisini bir nebze olsun dusurmek icin ortaya cikmis gecmis zaman meslegidir.Polis gece milleti koruyamiyormu ki bekcilik ortaya cikti?
***(Çok Bilgili) (12.3k puan)
Burak bey tekrar etmekte yarar görüyorum, ben bir soru sordum konu hakkında site yönetiminden ve bilgisi olan kişilerden yararlanmaya çalışıyorum, konu bekçilik nerden çıktı, polis gece koruyamıyor mu değil.
Tahsiliniz ve yaşınız nedir bilmem ama ekonomi, ekonomi politikası derslerinı dahi almışsanız artan işsizlik ve yeni bir meslek kolu ortaya çıkarma alakasız şeyler olduğunu bilirsiniz. Görüşleriniz sizindir yanlış doğru saygı duyarım ama cevabını aradığım soru sizin düşünce ve söylemleriniz değil.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

139 Çevrimiçi
0 Üye ve 139 Ziyaretçi

İlgili sorular

2 cevap 211 gösterim
13 Ekim 2019 Pomem kategorisinde Pn999 ***(Çok Bilgili) (12.3k puan) sordu
2 cevap 304 gösterim
17 Mart 2019 Memur Alımları kategorisinde elifpolis1907 ****(Üst Düzey Uzman) (45.0k puan) sordu
1 cevap 173 gösterim
17 Mart 2019 Emreuysal *(Yeni) (2.4k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...