535 gösterim
Polislik kategorisinde (400 puan)
lklkdkdkdldkdkdlklklklklklklklkkkkkkkk
Kapatılma nedeni: yyyyyyyyyy

4 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (25.2k puan)
Senin derdinden en çok ben anlarım hocam.Bu öyle bi illet sorun ki net bir cevap alamassın.Bi polis bakıyorlar der biri bakmıyorlar der.Benimde geçmişimde ük diye bir hastalık gözüküyor.Bu geçmeyen bi hastalık şeker tansiyon gibi.Anlayacağın aynı dertten muzdaripiz.En iyisi bu zamana kadar öğrendiğim bilgileri sana anlatayım.

   Öncelikle çoğu polis bana bakmadıklarını söyledi.Hatta bu forumda da sordum bir polis bana arkadaşının dalağının olmadığını bunu fark etmeyip okula aldıklarını falan söyledi.Yani geçmişe baksalar onuda anlarlardı diye düşünüyorum.

  Daha inan bana en az 30 polise sormuşumdur yolda görüyorum soruyorum falan çoğu bişey olmaz,görmezler dedi moralim tamamen düzelmişti ki başka bir site var oraya baktım.Orda bir arkadaşımız pmyo kazanıyor okula gidiyor gittikten hemen sonra Ankara’dan çağrılıyor.Sebebi ise geçmişte sağlık ocağından hemeroid(basur) raporu almasıymış...

 Bu yazıyı okuduktan sonra bildiğin yıkık modda geziyorum.Kesin net bir bilgi alayım dedim aradım polis akademisini.2 saat adama anlattım sonra dedi ki bunu ben bilemicem sizi birine bağlıyorum.Ona anlattım ona sağlık raporunu inceleyenler bakıyor ona sor onu arıyorun tam 1 ay hergun aradım 1 kez bile açmadı...

 Artık bu konuyla kazanırsak polis okulunda yüzleşeceğiz.Siz paeme başvurduğunuza göre en azından elinizin altında üni diploması var.İnanın benim tek hayalim ve tek gerçeğim polislik.Şuna tamamen sağlıklıyım umarım bu hayalimi kimse almaz.Bana en büyük moral veren şey ise kişi o an ki sağlık durumuna göre değerlendirilir maddesi var tek güvencem bu. Hocam sizde eğer bir bilgi öğrenirseniz benle paylaşırsanız çok mutlu olurum..
*****(Profesör) (171k puan)
Arkadaşım senin durumun sağlıkla değil. Hukuki boyutta.  Bak şimdi sen yönetmeliği tam bilmiyorsun ve kendine boş ehvam yapıyorsun. Senin üzerinde var olmayan bir hastalıkla seni eleyemezler !! Çünkü  yönetmelik geçmişte yaşanmış olması diye belirtmiyor sadece psikiyatride var o da çok dikkat edilmeyebiliyor şayet sorun büyük değilse . Yönetmelik mevcut durumuna bakar ve sen sağlık olarak iyiysen sorun yok. Adamlar senin elemek isterse mahkemeye başvurur yönetmeliği okutursun geçmişte olan bir şey şu an engel olamaz. Engel olması için geçmişte dahi geçirilmemiş diye eklemiş olması gerekir . Eğer öyle bir ibare yoksa seni hangi kanıt ve delil ile elemek isteyebilirler ??? Seni çağırsalar bile sen sağlam isen seni eleyemezler. Yönetmeliği iyi okuyun... Kanuni haklarınızı iyi bilin. Böyle boş ehvama gerek yok. Ve  nasipse olur merak etmeyin. Ve kendini böyle üzmen hiçbir şeyi değiştirmez sen dene olur yada olmaz yoluna bak . Polis olmayı kafanda çok büyütme çünkü hayat o meslekten ibaret değil. Sen ailenle sevdiklerinle mutlu olduktan sonra emin ol hiç bir şeyin bir ehemmiyeti , önemi yoktur. önce sağlık ve sonrada sevdiklerinle güzel bir ömür geçir kardeşim . Yoksa boşa bunalıma girersin . Sağlıcakla kal.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
Sizinle aynı durumu yaşamışım
Başım ağrıyor diye birkaç ilaç içtim arkadaşımın yanlış ilaçmş hastaneye gittim midem yıkndı doktor kasıtlı ilaç içme yazmış polis kaydında kazayla zehirlenme yazıyor şimdi hangisini dikkate alacaklar onu düşünüyorum
Direk elenirsin diyorlar mralim çok bozuk
2 yıl öncesi olan bir şey ve e nabızda çıkıyor siz cevabını bulabildiniz mi acaba ?? Lütfen bana da bilgi verir mısınız
0 beğenilme 0 beğenilmeme
(800 puan)
doktorların kafasına göre tanı koyması banada koydu açık söylim.Saçma sapan şeyler yazmışlar e nabızda.Arkadaşım tavuktan zehirlenip acile gitti dr ağır depresif belirti diye tanı düşmüş.Tavuk la tavuk.Aldığı markette özür anlamında alışveriş çeki verdi.Ne depresifi.Bunları denetleyen yokmu arkadaş ben anlamadım.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (171k puan)
Kardeşim sana tek tavsiyem bu düşüncelerini önemseme ,  kulak asma onlara. çünkü sen kendine güveniyorsan şayet gir ve yap . Elenirsin , mezun olursun bunlarında bir önemi yok. Bazı süreçleri yaşamayı sorun olarak algılamayın  içinde bulunduğumuz her süreç yaşanması gerektiği  için yaşanır unutmayın. Bazen bırakmasını bilmeli , unutulmamalıdır ki su akar yatağını bulur. Yoksa bu düşünceler hiç bir çözüm değil.. Gerçekten düşünmek bir çözüm olsa düşün derim fakat anlamı ve gerçekliği yok. Sen kazan inşallah git ve yaşa süreci . Gerisini önemseme .....

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

212 Çevrimiçi
0 Üye ve 212 Ziyaretçi

İlgili bir soru bulunamadı

PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...