1.6k gösterim
Polislik kategorisinde (200 puan)
Merhaba sayın sayfa yetkilisi,
Ben önlisans kpss  sınavına hazırlanıyorum ve  hem  sınav kaygısından dolayı hem de dikkat eksikliği, odaklanamama sorunum oluştu bu yüzden 2 aydır prozac (normal reçete) ve concerta (kırmızı reçete) ilaçlarını kullanıyorum. (Concerta; dikkat eksikliği odaklanmayı sağlamak için)
Hem psikiyatrik destek almam hem de kırmızı reçeteli concerta kullanmış olmam mülakatta elenme sebebi olur mu? Lütfen yardımcı olur musunuz.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (171k puan)
Eskiden olsa idi elenirdin. Fakat artık EGM biraz daha mantık çerçevesinde kararlar  almış ve bu sorunu ortadan kaldırmış. Nasıl EGM ' diyor ki Son 2 yıl tedavisiz ve semptomsuz geçirilirse öğrenci olarak sağlam kabul edilir. Bu kadar genelde doktorlar ilaç geçmişi ile sizin bu durumunuzu yakalıyor . Başka bir seçenek yok. Ve Doktorlar Medula denen sistem ile son 1 yıllık ilaç geçmişini görebilir . Tabi bu söylediklerim genel durumlar için geçerli. Yani son 1 yıl 6 ay içinde ilaç almadıysan sorun olmaya bilir.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

107 Çevrimiçi
2 Üye ve 105 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 673 gösterim
1 Kasım 2018 Polislik kategorisinde Caferyasar (200 puan) sordu
0 cevap 239 gösterim
2 cevap 206 gösterim
1 cevap 147 gösterim
3 cevap 177 gösterim
3 Haziran 2020 Pmyo kategorisinde Dogukangns (300 puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...