132 gösterim
Polislik kategorisinde (200 puan)
Selam,

Bugün cok kötü bir gün gecirdim,yurtdişindan 1 yil önce türkiyeye geldim temelli. Bugün Rent a carcidan
Bir motor kiraladim. Aldigim motor iyidi biraz sürdüm 1 günlük sonra bir ses geldi motordan kayşı cikti. Rent a carciyi aradim,adam iki kücük oglunu gönderdi. Cocuk babasini aradi ve baba dedi yine kaysi cikti dedi yani bu sikinti daha öncede vardi demekki. Cocuklar bize geldikleri motoru verdi alin bunu gidin dedi babamin yanina. Gittik ama 20 m sonra fark ettikki teker patlakmiş. Eşim yürürken ben motoru rent a carcita biraktim dedim abi bununda tekeri patlak böyle aldim dedim cocuklardan.dedi sen ne diyorsun öyle olmaz tekeri sen patlattin motoru sen bozdun felan filan derken cocuklar geldi eşimda yanimda cocuklar birden bire degişti dedi motoru sen bozdun sonra adamin eşi geldi cocuklari kardesi üzerime yürüdü adam kulami cekti dokunma bana dedim yittim adami üzerime yürudü kolumu tuttu dedi bunlarin hepsini ödeyeceksin motoru patlattin dedi tekeri patlattin dedi onu şunu bunu derken dokunma bana dedim ikinci kez bana barma dedi küfürler saydi eşimin yaninda. Abi bağrmiyorum dedim sen bagriyoraun bana dokunuyorsun dedim. Sonra bir etrafima baktim 10 kişi oldular yanimda eşim var ne yapacami bilemedim dedim polise giderim dedim bir daha bana dokunursan adam kosark geldi kolumdan tuttu hadi gel dedi seninle bir konusalim. Birak beni dedim arkasindaki arkadasi tuttu cekti adami birak cocugu dedi gurbettwn gelmis türkcesi bile düzgün degil dedi birakti kolumu bende gittim sonra pesime düstü küfürler etti gitti. Şimdi benim sorum polise gidiyimi ne yaparlar ona adam nerde oturdugumu biliyor . Imza felanda atmadim hic birsey imzalatmadi sadece 90 lira ver dedi al motoru 1 günlügne
Kapatılma nedeni: Bu tarz sorulara cevap veremiyoruz.

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (36.4k puan)
kardesim burası bu sorunu cevaplayacak bir platform degil ama ben sana yine cevap vereyim sen git bi polis merkezine (karakol) polis şefkattir yardımseverdir ne yapacağını bilendir.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

74 Çevrimiçi
0 Üye ve 74 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 224 gösterim
1 cevap 141 gösterim
1 cevap 84 gösterim
31 Temmuz 2018 yudum **(Yardımsever) (4.5k puan) sordu
1 cevap 204 gösterim
2 Haziran 2018 Paem kategorisinde İnşçevikuvvetkomseri ***(Çok Bilgili) (23.7k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...