409 gösterim
Pmyo kategorisinde (300 puan)
Maalesef 260 ham puan alamadim 204 ham puanim var ve basvuru yapamiyorum pmyo ya. Siz olsaniz tekrar mi hazirlanirdiniz yoksa yerlestirme puaniyla birlikte 2 yillik okuyup mezun olduktan sonra pomem mi denerdiniz ya da dgs ye girip 4 yilliğa tamamlayip pamem mi denersiniz yada hem 2 yillik okuyup okurken de tyt sinavina tekrar girip yine kazanamazsaniz mezun olduktan sonra pomeme basvurup ya da dgs ile 4 yilliga tamamlayip pamem basvurusu mu yapardiniz? Hangisi daha mantikli?

4 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (194k puan)
Mezuna kalmayın derim. Hayal kırıklığı yaşarsınız.

2 senelik yazın bence.
*****(Profesör) (118k puan)
Adsız sen mezun muydun ?
*****(Profesör) (194k puan)
Hayır değilim. Mezuna kalan arkadaşlarım geçen sene daha iyi puan yapmışlar.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (117k puan)
Kalma bence..
0 beğenilme 0 beğenilmeme
Başta geleceği garantile( 2 yıllıkta olsa bir fakülte) sınavlara bu arada tekrar gir okuduğun bu iki yıl içinde dgs için matematiğini gelişir  böylece üniversite sınavına. Bu iki yıl içinde tekrar polislik için girersin gelişimini zamanla izle 2 haftada bir deneme yap    Bu denemeler 2. Yıl itibari ile haftaya 1 denemeye tüm konular bi5ince 3 günde bire not( 2016 dgs yi kazanan bir makine mühendisi  adayı gözünden bir plan)
0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (91.8k puan)
Mezuna kalma gibi bir saçmalık yapma kardeşim kesinlikle. Üniversiteye git pomem dene .
(300 puan)
Kafam çok karışık ya moralim bozuk napicam bilmiyorum kesin karari yarin vericem 2 yillik bolume yerlesmek biraz agir basiyo ama bakalim hayirlisi Allah büyük.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

111 Çevrimiçi
0 Üye ve 111 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 104 gösterim
3 cevap 236 gösterim
9 Haziran 2016 Polislik kategorisinde misafir sordu
1 cevap 826 gösterim
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...