346 gösterim
*(Yeni) (2.5k puan)
Diyelim ki polis memuru olduk. Bir polis memuru neler yapar günlük çalışma şekli nasıldır? Hep amirinin emirlerine göre mi hareket eder? Çalışma saatleri nasıldır? Biraz bilgi verirseniz sevinirim.

2 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
**(Yardımsever) (6.8k puan)
Bi polisliği kazanalımda da Allah aşkına gerisini sonra düşünürüz.
*(Yeni) (2.5k puan)
Haklısın tabi ben de çok istiyorum kazanmayı ama kolay bir meslek değil diye biliyorum biraz detaylarını öğrenmek lazım
**(Yardımsever) (6.8k puan)
Haklısın tabi.Her güzelin bir bozarı vardır.Önemli olan gönülden istemen.:)
0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (37.7k puan)
Dostum normal bir polis sabah millet daha 3-4. Rüyasını görürken görev başına geçer bismillah diyerek telsizini açarak gorev başına geçer o gün rutin biriminin görevlerini yapar ihbar gelirse mudahele eder bunların hepsi bir emir komuta zinciri ile  olur doğal olarak amirin sözü demirde olsan keser seni bazen kalbini kırsada küsemesin darılamasın kimseye polis demek sabır merhamet demek korumak demek gerektiğinde canını seve seve feda edebilmek demek. Çalışma saatleri sürekli degisir.Belli bir düzen yoktur normal polis olsan da bi olay olur geceden gelsende gitmek zorundasın 3 gün gözünü kırpmadan görev yapsanda uykusuz sen polisin halkı korumakla görevlisin gidiceksin göreve fedakarlıktır polislik sürekli Instagram da fotoğrafları görüp polis olmak istemesin kimse veya maaş için eğer bu mesleği para için yapacaksa kişi hiç fedakarlık yapmadan minimum riskli mesleğe atılsın.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

110 Çevrimiçi
0 Üye ve 110 Ziyaretçi

İlgili sorular

4 cevap 2.0k gösterim
27 Haziran 2018 Askeri Alımlar kategorisinde Pöhper *(Yeni) (1.6k puan) sordu
4 cevap 470 gösterim
21 Ağustos 2017 Hedef PMYO **(Yardımsever) (6.9k puan) sordu
1 cevap 477 gösterim
28 Ocak 2017 PÖH kategorisinde burak99 **(Yardımsever) (7.0k puan) sordu
2 cevap 3.1k gösterim
13 Ocak 2017 Polislik kategorisinde zzz_zzz *(Yeni) (1.7k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...