1.4k gösterim
**(Yardımsever) (3.0k puan)
-Başlıktanda gördüğünüz üzere bir Özel Harekat Polisinin Bir günü nasıl geçer bunu sormak istiyorum fakat Öğrenci Olmama Şartıyla Yani egitimindeki bir gününü somuyorum

1 cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
****(Üst Düzey Uzman) (58.2k puan)
valla öyle bir soru ki bu her hali ile değişken  sirknaktaki pöh hic uyumaz İstanbul daki 2saat uyur çankırıdaki 5 saat uyur yere gore degisir
**(Yardımsever) (3.0k puan)
Anladım teşekkür ederim peki hiç bir boş vakiti oluyormu bunuda eklemek istedim.
****(Üst Düzey Uzman) (58.2k puan)
her şey görev gelene kadar sonra fazla bir oturma şansları olmuyor görev erken biterse şanslılar oturup diğer görevi bekliyorlar.
**(Yardımsever) (3.0k puan)

Benim anladığım kadarıyla  görev yoksa otururlar boş bir şekilde eger varsada giderler genelde görev beklerler dogru anladım degilmi?

Birde PÖH Ların Sivil Yaşantısında Silah Taşıyorlarmış Ve Bulundugu Yerde Bir Kavga Çıkıp Müdahale Etmesse Soruşturma Açılıyormuş Hakkında Bu Dogrumu?

****(Üst Düzey Uzman) (58.2k puan)
sadece poh değil her turlu polis asker görev gelene kadar bekliyorlar sinir kapısı askerleri polisleri hariç beklerler sadece poh değil polislerde silah taşır doğru normal olarak silahlari var kavga anında o polisin orda olduğunu kim bilsin hani uğraşmak isterse uğraşır istemezse uğraşmaz ama uğraşması gerek isi toplumun huzurunu sağlamak sonuçta
**(Yardımsever) (3.0k puan)
Teşekkür ederim güzel bir açıklama oldu çogu forumu gezmiştim belki benim gibi br soru soran vardır diye fakat hiç yoktu (yada ben bulamadım) bende bir konu açayım dedim teşekkür ederim.
****(Üst Düzey Uzman) (58.2k puan)
rica ederim her zaman.
Dogru ama hep oturmuyorlar dimi
Peki telefonla iletişim kurma imkanları nasıl oluyor bir hafta boyunca telefonla haber alamadıkta biz

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

205 Çevrimiçi
0 Üye ve 205 Ziyaretçi
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...