1.8k gösterim
Pmyo kategorisinde (200 puan)
Merhaba ben 1999 doğumluyum bu yil insallah basvuru yapicam ancak adim kurtce kokenli oldugu icin genellikle onyargiyla karşı karsiya kaldim bu yüzden ismimi degistirmeyi dusunuyorum bu degisiklikten kurulun bilgisi olur mu ? Olursa bi sikinti olabilir mi  yani bana bakis acilari degisebilir mi sizce ?

4 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (150k puan)
İsimden dolayı bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.  Şayet değiştirirseniz bilgileri olur. Durumu açıklarsınız. Mülakatları geçmeniz halinde sizin hakkınızda her türlü bilgiye zaten ulaşırlar.  Bu arada isminizi merak etmedim desem yalan olur .
(200 puan)
Rojda anlamida guneşi doguşu demek
*****(Profesör) (150k puan)
Bana kalırsa hiçbir problem olmaz. Vatana millete sahip çıkacak sevip sayacak olduktan sonra isim fark eder mi ? Ayşe olmuş fatma olmuş hasan olmuş hüseyin olmuş. Hiçbir problem olmaz.
(200 puan)
Ne yazikki herkes sizin gibi dusunmuyo ilkokulda daha politakadan bi haberken gerek arkadaslarim gerek ogretmenlerim tarafindan dislanmaya basladim yasitlarima kendimi bi sekilde ifade ederken ogretmenlerime hicbir sey soyleyemiyordum okula gitmek daha istemez duruma gelmistim bu sebepten polis olmayi cok istiyorum baska bi meslek yapabilecegimi sanmiyorum ve sirf bu yuzden elenirsem buyuk ihtimalle kendimi toparlayamam
*****(Profesör) (150k puan)
Şahsi görüşüm problem olmayacağı yönünde. Ayrıca isim değiştirme uzun bir süreç sanırım. Bir tanıdığım ismini değiştirmek istedi baya uğraştı diye hatırlıyorum.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (123k puan)
Kardeşim çok merak ettim ismin ne bu arada istesen de istemesen de haberleri olur
(200 puan)
Rojda anlamida gunesin doğuşu demek
*****(Profesör) (123k puan)
Sıkıntı olacağını zannetmiyorum zaten anlamı da güzel
(200 puan)
Umarim. Maalum etrfta onyargili birsuru insan var ve belki kurulda da boyle biriyle karsilasabilirim diye endise ediyorum.hic haketmedigim bir muamele gormekten korkuyorum.
*****(Profesör) (123k puan)
Bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama Sen isim değişikliği yapabilirsin çünkü mantıklı bir sebepin var değiştirsen de haberleri olur bence sıkıntı yapma sen rahat bir şekilde senden istenen pmyo baraj puanı nı fiziksel ve sağlık taramasından başarılı bir şekilde geçersen sözlü mülakat da. Herşey güzel geçtiyse Ama buna rağmen sen okulu kazanamazsan ve isim konusunda şüphen varsa o zaman isim değiştirir ve hakkını ararsın şuanlık sıkıntı yapma kendine. Kuruldaki ler de zaten ön yargılarından arınıp öyle kurul da oluyorlar. İnşallah sıkıntı olmaz kardeşim
(200 puan)
Insallah. Cok tesekkur ederim.
0 beğenilme 0 beğenilmeme
Hiç birşey olmaz. Sen mulakatlardan  iyi bir puan aldığın sürece yani basarali ve sicilin temiz olduğu süre içerisinde,  hiç bir sıkıntı olmaz. Bunlar teferruat kardeşim.
(200 puan)
Hamdolsun sicilimde en ufak bişey yok. Cok tesekkur ederim
0 beğenilme 0 beğenilmeme
*****(Profesör) (107k puan)
Kardeşim isim değiştirirsen asıl o zaman tepki çekersin sen böyle git çok ırkçı birine denk gelmezsen ki bence denk gelmezsin inşallah birşey olmaz

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

158 Çevrimiçi
0 Üye ve 158 Ziyaretçi

İlgili sorular

0 cevap 160 gösterim
28 Mayıs 2018 Pmyo kategorisinde Srglr (200 puan) sordu
1 cevap 336 gösterim
2 cevap 388 gösterim
22 Temmuz 2017 Pmyo kategorisinde BATUHANT ***(Çok Bilgili) (10.0k puan) sordu
3 cevap 1.5k gösterim
1 cevap 121 gösterim
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...