243 gösterim
Pmyo kategorisinde ***(Çok Bilgili) (8.4k puan)
Yani şu dudak şekline sahip olanlar elenir diye bir yönetmenlik bulunuyor mu? tavşan dudaklı olmak elenme sebebiymiş galiba tavşan dudak bir kusur zaten onun haricinde mesela bir insanın dudağı diğerlerine göre dolgun olur alt dudağı büyük olabilir ama görünüşte normal dudaktır bu adamı senin alt dudağın büyük diye elerler mi yani bu konuda bir bilgi verirseniz sevinirim.

Teşekkürler

2 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
(Admin) (562k puan)
 
En İyi Cevap

Çok ince ayrıntılara takılmayın. Bir şey olacağını sanmıyorum fakat çok açık şekilde eşkal belirtiyorsa elenme sebebi olabilir. 

0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (11.0k puan)
dudak yarilmasi elenme sebebi olabilir ama dudak seklinde olmaz isterseniz ince dudaginiz olsun isterse dolgun. ama botoks varsa tabi bilemem eleyebilirler.

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

199 Çevrimiçi
1 Üye ve 198 Ziyaretçi

İlgili sorular

PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...