442 gösterim
PÖH kategorisinde (300 puan)
Pomem ve fem dershanesi
Arkadaşlar ben lisans mezunyum. Allah'a çok şükür bu hayatta hiçbir zaman kimsele alakam olmadı, arkadaşım bile yok, illegal hiçbir şey hayatıma sokmadım, sabıka vs, kavga hiçbir şey yok, Sadece 2015 yılında fem dershanesine kayıt olsum ve gittim evime yakın ve en ucuz orasıydı.2016 yılında da bilir o dönemdekiler dershaneler Temek liseye dönüştü.Bende malum meslek lisesinde okuyordum. Lisans kazanabilmek için,Fem'in temel lisesine kayot yaptırıp okudum derslerime baktım.Samimi söylüyorum orada da kimseyle alakm yoktu. Hocalar bile diyordu senin niye kimseyle alakan yok.Sonra 2016 yılında serefsizler darbe yaptılar 15 temmuz da biliyorsunuz.Biz de daha diplomamızı alamamıştık.Orayı da kapttılar. Diploma kaymakamlık dan alındı. Temel lisenim adı farklıydı ama arkadaslar fem dershanesiyle alalı bişey değildi, Umutlu bişey di. Arkadaşlar uzun lafın kısası ben alnımın teriyle Pomeme girersem okulu bitirdikten sonra beni suçsuz yere güvenlik soruşturmasından elerler mi? yani mezuniyet öncesi dershanesine vs lisesine gittim diye. Veya pomem ilk aşamada puanı alıp girince mülakat aşamasında sözlü mülakatta elerler mi?

YANİ ARKADAŞLAR BU TALİHSİZLİĞİ YASAMAMAK İÇİN mecliste polis bir kuzenim var ve de bir emniyet müdürü akrabam var onlardan yardım alsam sorun çözülür mü?

2 Cevap

0 beğenilme 0 beğenilmeme
***(Çok Bilgili) (8.3k puan)

Sen bu konuyu araştırdın mı ?akrabaların olduğunu yazmışsın onlar bu konuda bilgi sahibidir sonuçta biz ne kadar yorum yapsak net bilgi olmaz sen şansını dene yine de dershaneye gidip kazanan kişiler varmış sonuçta.Allah bu kutsal mesleğe gönül verenlere yardımcı olsunsmiley

0 beğenilme 0 beğenilmeme
kardeşim eğer o piçlerle alakan yoksa rahat ol sıkıntı çıkmaz :))

25.9k soru

45.5k cevap

33.5k yorum

24.6k üye

Kategoriler

107 Çevrimiçi
1 Üye ve 106 Ziyaretçi

İlgili sorular

1 cevap 209 gösterim
4 Mart 2021 oziiii (200 puan) sordu
1 cevap 441 gösterim
1 Kasım 2019 Pomem kategorisinde Berceste *(Yeni) (2.0k puan) sordu
1 cevap 268 gösterim
17 Ekim 2020 Pmyo kategorisinde pmyo2021 (700 puan) sordu
2 cevap 238 gösterim
30 Ağustos 2020 Pmyo kategorisinde Theon *(Yeni) (1.2k puan) sordu
PolisNoktası©, Polis Akademisine bağlı olan Polis Meslek Yüksekokulları(PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ve Polis Amirleri Eğitim Merkezi (PAEM) hakkında polis alımı ve eğitimi gibi güncel haber ve makaleler yayınlayan bir sitedir. PolisNoktası©, özel statüde olup EGM veya Polis Akademisi gibi resmi kurumları temsil etmez. Sitemizde yer alan bilgiler gayri resmi olup olası bir hak kaybından ötürü sorumluluk kabul edilmez.
...